Efterlängtat bryggkaffe

Shanghai 2016 - 2018

Nu har kaffebryggaren invigts och det gick mycket bra. Att hitta själva kaffet är lite mer komplicerat och efter att ha kollat i de tre kinesiska mataffärer som finns runt vårat kvarter gav jag upp och gick till den stora superdyra mataffären (som ironiskt nog heter Supersaver) där har de massor av importerade matvaror så lavezza-kaffet á ca 100 sek får drickas med andakt tills vi hittar något bättre. Men oj vad gott det var med vanligt bryggkaffe efter alla dessa take away-cappuccinos jag hällt i mej de senaste veckorna. Extra gott också i våra egna koppar hemifrån, som vi fått i present av Amalia. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s