Kittad och klar

Shanghai 2016 - 2018

Ikea igår kväll, Carrefor stormarknad idag. I morse vid tio kom leveransen av de grejer vi skickade från Sverige strax innan vi åkte också. Och mitt första onlineköp via Taobao levererades idag. En kaffebryggare. Halleluja. Vi var inte hemma när den kom men Crazy Lady tog emot den. Alltså en tant i våran trappuppgång som är helt galen. Men snäll. Hon kom upp direkt och knackade på och lämnade paketet när vi kom hem förut. Och så följde en lång harang på kinesiska. Jag förstår ju så klart inget, men jag tror hon är snäll. 

Bilder kommer när vi fått ordning men jag tror inte jag ljuger när jag säger att det här kan komma att bli en av Xinle lu’s mest mysiga och ombonade lägenhet. 

P.s vi köpte en steamer också. En sån som apparat som gör kläderna släta som det butikspersonalen brukar dona med i lyxiga butiker. Såå peppad på att fixa alla blusar som legat packade lite för länge för att ens vara bärbara. D.s 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s