Nu så! 

Shanghai 2016 - 2018


I morse gick Tim och jag upp i ottan för att hinna checka ut från hotellet och lämna våra resväskor i lägenheten innan jag börjar jobba. Det hann vi ju inte. Men så tar ju allting alltid lite längre tid än vad jag tror. 

Icke att förglömma när en flyttar till ny lägenhet i Kina också är att det är mycket viktigt  att uppsöka polisstation inom 24 timmar från inflytt. Annars blir det böter.  Passen ska visas, landlordens ID ska visas, hyreskontrakt, papper på var man hållt hus innan inflytt osv. Men det gick smidigt. Nu är vi registrerade så kinesiska staten kan ha koll på oss. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s